Anne Rosing

Leder af Anne Rosing Instituttet

Underviser i:  Sang, sangpædagogik og rehabilitering

Anne Rosing er sangpædagog, talelærer og kropsterapeut og har igennem mange år undervist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Rytmisk Konservatorium og Musikvidenskabeligt Institut på Københavns Universitet.
Hun har derudover været sangpædagog for et stort antal professionelle sangere, sangpædagoger og korledere både i Danmark og udlandet.
I 2014 oprettede hun Anne Rosing Instituttet, hvor sangere inden for alle genrer fra rock og pop til musical og opera bliver undervist med udgangspunkt i metoden.
Ud over dette underviser Anne også i sangpædagogik, stemmebrug og rehabilitering.

Anne har desuden afholdt talrige kurser i ind- og udland inden for krop- og stemmeområdet, bl.a. kurser i kropsorienteret psykoterapi. 

Hun har desuden virket som stemmecoach for bl.a. Novo Nordisk, Det Kgl. Teater og TV2.

Nu er hun privat praktiserende sanglærer for en lang række sangere fra den danske elite og daglig leder af ARI i København.
 

I december 2019 udkom Annes bog: "Fra sangerkrop til kernestemme. Talent og træning", som indeholder både en teoretisk og en praktisk del, så læseren kan forstå anatomien og fysiologien bag metoden samt arbejde konkret med de sangtekniske og kropslige øvelser, Anne har udarbejdet. Hun beskriver desuden den særlige udfordring, det er for sangere, at de ikke kan adskille sig fra deres instrument, som f.eks. en musiker kan. Man ER instrumentet. 

Anne Rosing Instituttet

Njalsgade 21F, 7. sal

 2300 København S

 

Office Manager

Tlf.: 25 94 95 99

info@annerosing.dk