top of page
Forsiden.jpg

Med udgangspunkt i mange års studier af såvel klassiske som rytmiske elite-sangere har Anne Rosing skabt en kropslig og sangteknisk metode, som kan spores tilbage til 1800-tallets berømte Bel Canto skole, og som bygger på to grundpiller: Sangerkrop og Kernestemme. 

Metoden tilgodeser og udvikler sangerkroppen og derigennem kernestemmen. Kernestemmen er kendetegnet ved stor overtonerigdom og en særlig klanglig brillans, såvel som stor slidstyrke og gennemslagskraft. 

 

Bogen indeholder både en teoretisk og en praktisk del, så læseren kan forstå anatomien og fysiologien bag metoden samt arbejde konkret med de sangtekniske og kropslige øvelser.

Anne Rosing beskriver desuden den særlige udfordring, det er for sangere, at de ikke kan adskille sig fra deres instrument, som f.eks. en musiker kan. Man ER instrumentet. 

 

Bogen er rigt illustreret med over 100 illustrationer, som understøtter den anatomiske forståelse af sanginstrumentet samt udførelsen af de mange øvelser. 

 

NYHEDER! 

EBOG
Nu kan du købe Anne Rosings bog som ebog hos div. boghandlere. Ebogen indeholder bl.a. et samlet katalog med alle øvelserne, samt nye og tilrettede illustrationer.  

ILLUSTRATIONER

Bestil illustrationer fra bogen her

BESTIL DEN FYSISKE BOG HER 

Bogen koster 595 kr. ved afhentning, og 665 kr. ved levering i Danmark. Priserne er inkl. moms.
 

Bogen kan afhentes på Anne Rosing Instituttet i forbindelse med undervisning.

(Ved levering til udlandet, ved køb af flere eksemplarer samt ved ønske om EAN-faktura, bedes du bestille bogen her: bog@annerosing.dk)

 

Du kan indbetale beløbet til reg.nr. 3409 konto 0011534430 

eller betale via MobilePay: 292359.

Husk at angive navn ved indbetalingen.
 
Bestil bogen Fra sangerkrop til kernestemme
Levering

Fra sangerkrop til kernestemme

Talent og træning

bottom of page