Fra Sangerkrop til Kernestemme - Talent og træning

I en ny banebrydende bog formulerer sangpædagog Anne Rosing sit bidrag til en dyb forståelse af kroppens betydning for sangstemmen. Bogen beskriver det, der i det professionelle sangmiljø - ikke bare i Danmark, men også i internationale kredse - er kendt som Anne Rosing Metoden. 

 

Med udgangspunkt i mange års studier af såvel klassiske som rytmiske elite-sangere har Anne Rosing skabt en kropslig og sangteknisk metode, som kan spores tilbage til 1800-tallets berømte Bel Canto skole, og som bygger på to grundpiller: Sangerkrop og Kernestemme. 

 

Metoden er indtil nu blevet formidlet i mesterlæreform, men med Anne Rosings bog ”Fra sangerkrop til kernestemme” kan såvel sangere som sangpædagoger, korledere, logopæder og alle andre, som ønsker at tilegne sig grundig viden om sangstemmen, tilegne sig metoden. 

Bogen er det første danske bidrag til det, som i den nyeste udenlandske sangpædagogiske litteratur kaldes for “somatisk sangpædagogik”. Det er sangpædagogik, der understreger kroppens altafgørende betydning for sangstemmen. 

 

Metoden tilgodeser og udvikler sangerkroppen og derigennem kernestemmen. Kernestemmen er kendetegnet ved stor overtonerigdom og en særlig klanglig brillans, såvel som stor slidstyrke og gennemslagskraft. 

 

Bogen indeholder både en teoretisk og en praktisk del, så læseren kan forstå anatomien og fysiologien bag metoden samt arbejde konkret med de sangtekniske og kropslige øvelser. Anne Rosing beskriver desuden den særlige udfordring, det er for sangere, at de ikke kan adskille sig fra deres instrument, som f.eks. en musiker kan. Man ER instrumentet. 

 

Bogen er rigt illustreret med over 100 illustrationer, som understøtter den anatomiske forståelse af sanginstrumentet samt udførelsen af de mange øvelser. 

 

Bestilling af bogen

Køb bogen for 595 kr. inkl. moms ved afhentning, og 665 kr. inkl. moms og levering i Danmark.

Bogen kan afhentes på Anne Rosing Instituttet i forbindelse med undervisning.
(Ved levering til udlandet, ved køb af flere eksemplarer samt ved ønske om EAN-faktura,
bedes du bestille bogen her: bog@annerosing.dk)


 

Du kan indbetale beløbet til registreringsnummer 3409 konto 0011534430 

eller betale via  MobilePay: 292359.

Husk at angive navn ved indbetalingen.
 
Bestil bogen Fra sangerkrop til kernestemme
Levering