Velkommen til Anne Rosing Instituttet

Anne Rosing Instituttet (ARI) er et privat institut for professionelle og semiprofessionelle sangere, sangpædagoger, skuespillere og andre, der vil dygtiggøre sig og arbejde professionelt med sangstemmen. ARI’s sangundervisning henvender sig både til klassiske og rytmiske sangere.

ARI er et videncenter og en uddannelsesinstitution for sang, der består af tre hovedlinjer: Sang, Sangpædagogik og Rehabilitering.

Med fokus på sangstemmens arbejdsbetingelser bygger Anne Rosing Metoden på optræning af sangerkroppen og derigennem sangerens kernestemme. Kernestemmen er sangernes personlige signatur og er kendetegnet ved stor overtonerigdom og en særlig klanglig brillans, såvel som stor slidstyrke og gennemslagskraft.

ARI hjælper sangere med udnytte deres fulde stemmepotentiale – vi hjælper med at finde ind til den unikke klangmæssige kvalitet, som findes i en hver stemme. Ingen stemmer er ens, og det er denne stemmeforskellighed og mangfoldighed, Anne Rosing metoden understøtter.


På ARI møder du undervisere, der er uddannet inden for sang, kropsterapi,               anatomi og fysiologi. Du lærer ved hjælp af anatomi og fysiologi at forstå, hvordan samspillet imellem din krop og din stemme påvirker dit musikalske udtryk. Stemmen bliver fri, når den bæres af kroppen – når kroppen bærer stemme, kan du formidle frit.
 

Vores undervisning er forskningsbaseret og individuelt tilpasset den enkelte stemmeprofil. På ARI stiller vi os ved siden af dig og understøtter din udviklingsproces, så du synger med din egen lyd.


Du kan læse mere om Anne Rosing Instituttet, Anne Rosing Metoden og om vores forskellige undervisningstilbud her på siden.OBS!

MIDLERTIDIG LUKKET GRUNDET COVID-19
Grundet de nuværende restriktioner har vi desværre ikke mulighed for at gennemføre den fysiske holdtræning og sangundervisning i ARI.
Vi åbner igen, så snart det er muligt og forsvarligt.

20191008-132640-_DSC1583_pp_edited.jpg