Weekendkursus i Sangerkroptræning

Næste kursus offentliggøres snarest

 

Undervisere
Morten Middelboe Møllemand
og Katrine Krog Russo

Kurset er henvendt til sangere og sangpædagoger som ønsker en grundig, praktisk og teoretisk indføring i Anne Rosing Metodens sangerkroptræning.


Træning af sangerkroppen giver et solidt fundament for sangere, idet sangerkroptræningen smidiggør, styrker og afbalancerer stemmens og åndedrætsstøttens arbejdsbetingelser til gavn for alle sangere uagtet niveau og sangteknik. Træningen af sangerens krop står lige med træningen af en blæsers krop. Derfor er dette kursus også særligt relevant for blæsere. 

 

Øvelserne i sangerkroptræningen er gennem årene blevet videreudviklet, forfinet og tilpasset, hvorfor dette kursus også kan ses som en opdatering for sangere og sangpædagoger med foregående kendskab til sangerkroptræning og Anne Rosing metoden i øvrigt. 

 

Du vil på kurset få en grundig gennemgang af sangerkroptræningens seneste grundøvelser, samt en praktisk og teoretisk indførelse i de anatomiske og fysiologiske principper bag øvelserne.

 

 

Læs en udtalelse fra en tidligere kursist her.


 

Du vil på kurset få en grundig gennemgang af sangerkroptræningens seneste grundøvelser, samt en praktisk og teoretisk indførelse i de anatomiske og fysiologiske principper bag øvelserne. 

 

Det er ikke nødvendigt eller påkrævet at have forudgående kendskab til Anne Rosing Metoden eller sangerkroptræning for at deltage i kurset, men bestemt en fordel. For maksimalt udbytte af kurset anbefales det derfor at deltage i minimum 3 sangerkroptræninger inden kurset.

Læs mere om den ugentlige træning på instituttet her.

Sted:

Anne Rosing Instituttet, Svanemøllevej 92, 2900 Hellerup

Pris:

2850 kr. Kursusgebyret kan betales via MobilePay (husk at angive kursets navn) eller bankoverførsel (husk at angive dit navn). Betalingsinformation, klik her.

Tilmelding:

Kurset oprettes med minimum 6 deltagere og med et max deltagerantal på 12. 

 

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til info@annerosing.dk. og er efter bekræftelse pr. mail gældende ved indbetaling af kursusgebyret (husk at angive navn). 

 

 

For yderligere information om kursusindhold kontakt underviserne: katrine@zina.dk eller morten-middelboe@hotmail.com 

 

Ret til ændringer forbeholdes.

Anne Rosing Instituttet

Njalsgade 21F, 7. sal

 2300 København S

 

Office Manager

Tlf.: 25 94 95 99

info@annerosing.dk