WEEKENDKURSUS I STRUBEMASSAGE


Underviser: Sangpædagog, fysiurgisk massør Anne Rosing

Hvornår: Fredag den 2.juni fra kl. 19 – 22

Lørdag den 3. juni fra kl. 10 – 18

Søndag den 4. juni fra kl. 10 – 18

Målgruppe: Rytmiske og klassiske sangpædagoger og sangere.

Tilmeldingsfrist: 1. maj 2017

Indhold: Selv den mest perfekte sangteknik kommer til kort, hvis sangstemmes arbejdsbetingelser lægger sig hindrende i vejen for den sangtekniske udvikling. En strube kan f.eks. være permanent højtstående eller dybt stillet selv i hvilestilling. Struben kan også have nedsat bevægelighed fra side til side eller strubebruske kan være låst i forhold til hinanden. Disse afvigelser fra en afspændt strube i hvilestilling kan være årsag til f.eks. en manglende dybde, en låst højde eller problemer med skiftet fra stemmens bund til top. Strubemassage, også kaldet manuel behandling, har eksisteret igennem mange generationer. Det er et meget effektivt supplement til alle former for sangteknik. Ved hjælp af manuel behandling kan der skabes optimale arbejdsbetingelser for struben, så sangteknikken får sit ideelle fundament.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Tags:

Anne Rosing Instituttet

Njalsgade 21F, 7. sal

 2300 København S

 

Office Manager

Tlf.: 25 94 95 99

info@annerosing.dk