Godt nytår og velkommen til foråret 2018 på Anne Rosing Instituttet


2018 er nu lige om hjørnet, og vi er glade for at kunne præsentere dig for de muligheder, der er for at være en aktiv del af ARI her i foråret.

Sangpakker og medlemskab:

Vi har haft stor succes med vores sangpakker og klippekort i efteråret og udvider nu tilbuddet med en mulighed for et medlemskab, hvor du kan deltage i al den ugentlige holdundervisning på instituttet, du kan og har lyst til. Læs mere om mulighederne her.

Mere åben holdtræning på ARI

Der er god søgning på vores åbne træning i sangerkrop og holdsang mandag og tirsdag formiddag, så vi udvider nu med et eftermiddagshold i sangerkroptræning om torsdagen (kl. 17.00). Undervisningen starter d. 8. januar. Læs mere her.

NYT Kursus i Sangerkroptræning

Ud over det succesfulde 3-dages kursus i strubemassage (der er stadig få ledige pladser tilbage), så tilbyder vi i foråret 2018 et to-dages weekendkursus i Sangerkroptræning.

Der er en voksende interesse for Anne Rosings sangerkroptræning: Hvad er de nyeste øvelser og hvad er teorien og anatomien bag øvelserne? Alt dette vil du få svar på i løbet af to intense weekenddage. Kurset kører første gang 3-4. marts 2018. Læs mere her.

Anne Rosing Instituttet

Njalsgade 21F, 7. sal

 2300 København S

 

Office Manager

Tlf.: 25 94 95 99

info@annerosing.dk