top of page
Erik Storm Lorentsen

Erik Storm Lorentsen

Underviser i: Solosang
 

Erik er konservatorieuddannet musikpædagog med rytmisk sang som sit specialfag.

 

I konservatorietiden kom Jo Estill til Danmark med sin model på stemmen, sine konkrete arbejdsmetoder og et sprog, der videreudviklede termerne rand- og fuldregister.

 

Erik fik job i Sønderjylland på musikskoler og MGK, hvor han arbejdede i 14 år; kun afbrudt af en lille flirt med musicalscenen i form af Les Miserables på Aalborg Teater.

 

I løbet af disse år deltog han i talrige kurser med den engelske sangpædagog Ian Adam, samt gennemførte den tre-årige efteruddannelse hos Cathrine Sadolin som sanger og sangunderviser. I 2006 blev Erik ansat på Skuespillerskolen ved Aarhus teater; i dag Den Danske Scenekunstskole, Aarhusafdelingen.

 

Han underviser i dag på både Scenekunstskolen, samt Aarhus Teater, Aalborg Teater, Svalegangen og andre teatre i det midtjyske som stemme- og sangcoach.

Derudover har han en omfattende privatpraksis for tale- og sangstemmen. I en søgen efter måder at nå ind til det oprindelige i stemmen, søgte Erik i 2013 Anne Rosing. Det første kursus var som at komme hjem.

 

Blandingen af specifik kropstræning for stemmebrugeren, manuel behandling og præcis træning af stemme-mekanikken har gjort det muligt for Erik, at hjælpe sangere på en måde, som før ikke var muligt.

 

Det er blevet til mange års efteruddannelse hos Anne og en titel som certificeret underviser i Anne Rosing-metoden og stemme-rehabilitering.

 

For at nå endnu et skridt dybere i kroppens liv og livsstrømme har Erik taget en uddannelse i bindevævsarbejde og er i dag autoriseret underviser i Jeanne Jensens Fascial Flow. For tiden er han i gang med at tage moduler i det kraniosakrale arbejde hos Trine Rosenberg på KST instituttet i Silkeborg.

 

De mange forskellige indgange til stemmearbejdet, danner en helhed, som dagligt hjælper stemmebrugere i al deres forskellighed.

bottom of page