top of page
johnny-joergensen.jpg

Johnny Jørgensen


Johnny er certificeret sangpædagog i Anne Rosing Metoden.
 

Siden har han været overalt i Danmark som sanger og sanglærer. Han er fast sanglærer på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

Han blev kendt som ham med 'Morgen på Atlantis' fra musicalen Atlantis i 90'erne.

Han har lavet Dansk Melodi Grand Prix både som solist og korsanger 1995-2005. Han har sunget kor på utallige Disney-film, bl.a. 'Frost' og 'Bjørnebrødre', og han spillede en hovedrolle i 'Løvernes Konge 2'. Han var korleder og solist i Læderhalsene i mange år og har sunget koncerter i alle musikhusene i Danmark. I mange år var han solist i satiregruppen Selvsving, bl.a. i koncerterne i DR-Koncerthuset. Han har sunget kor for så forskellige navne som Sanne Salomonsen, Nik & Jay, Elaine Page og Tommy Körberg.
 

De seneste år er han blevet en af Danmarks mest benyttede sanginstruktører.
I Tivoli har han bl.a. lavet 'Midt om natten', 'Hairspray', 'Spamalot', 'Elf', 'Sanne' og 'Bodyguard'. På Nyborg Voldspil har han bl.a. lavet 'Sound of Music', 'Producers' og 'Evita'. På Palsgård Sommerspil har han bl.a. lavet 'Rent', 'Chess' og 'Annie'. På Bellevue har han lavet 'Den Evige Ild'. For Heltemus har han lavet 'Into The Woods' og 'American Idiot'. Og på Østre Gasværk han han bl.a. lavet 'Skammerens Datter', 'De Tre Musketerer' og 'Jordens Søjler'.

bottom of page