top of page
Morten_edited.jpg

Morten Middelboe Møllemand

Underviser i: Sangerkroptræning, holdsang og solosang

Morten blev certificeret sangpædagog i Anne Rosing metoden i foråret 2018. Han er fast tilknyttet Anne Rosing Instituttet, hvor han underviser i sangerkroptræning, sangteknisk træning og solosang. Han er oprindeligt uddannet i musikvidenskab og psykologi fra Københavns Universitet (2016) og har derfor også en akademisk tilgang til stemmearbejdet, hvor nørderi omkring anatomi og fysiologi er en fast del i hans arbejde med sangstemmen.
 

Morten er uddannet klassisk sanger. Han har medvirket flere gange i forskellige roller i Operettekompagniet Polyhymnias operetteopsætninger på Hofteatret i København. Morten har desuden optrådt som den berygtede Mr. Bumble i Rearview Teaters opsætning af musicalen Oliver, og giver løbende kirkekoncerter.
Ikke desto mindre har han, som tidligere pop- og musicalsanger, et stort hjerte for og stor erfaring i arbejdet med udviklingen af den rytmiske sangstemme.

Morten har en særlig indsigt i optræningen af sangerkroppen. Han er en efterspurgt træningsnørd, der formår at forbinde sangerkroppens præcise afbalanceringsarbejde med styrketræning i fitness. Morten har desuden specialiseret sig i manuel behandling af kompensatoriske spændinger i kroppen og omkring struben.

 

Han arbejder som korleder og har i sin tid som sangpædagog flere års erfaring med at lave workshops for kor.

bottom of page