top of page

Simone Maja Pedersen


Simone er uddannet rytmisk sanger, sangpædagog og korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2014, certificeret sangpædagog i Anne Rosing Metoden i 2019 og har derudover en bachelor i musikvidenskab fra Københavns Universitet fra 2012.


Med baggrund som sanger i DR Pigekoret, Jazzgruppen Touché, originalbands, coverbands og som soloartist har Simone et bredt genrekendskab. Hun har en særlig interesse for at forstå stemmens mange muligheder og har således gjort en dyd ud af at lære at videreformidle sangteknik og klangmuligheder for kor og korledere.
 

Simone brænder for sit fag og engagerer sig fuldt og helt i sin undervisning, hvor empati og opbygning af en tillidsfuld relation er altafgørende. Dette at hun med egen stemme selv mestrer mange forskellige genrer giver hende en særlig mulighed for at møde mange musikalske og  pædagogiske udfordringer.
 

Simone har undervist siden hun var 19 år gammel (2006), og har arbejdet med både babyrytmik, børnekor, teaterskole, aftenkor for begyndere, vokalgrupper på højere niveau og solosangere i alle aldersgrupper, på både MGK- og konservatorieniveau. Derudover er Simone en rutineret instruktør ved workshops for både kor, gymnasieklasser og firmaer, der specialiserer sig i teambuilding.

 

bottom of page