top of page

Underviser
Anne Rosing

Undervisningen henvender sig til rytmiske og klassiske sangpædagoger og sangere, som ønsker at specialisere sig i behandling af sangrelaterede kompensatoriske spændinger.
 
Selv den mest perfekte sangteknik kommer til kort, hvis sangstemmes arbejdsbetingelser lægger sig hindrende i vejen for den sangtekniske udvikling. En strube kan f.eks. være permanent højtstående eller dybt stillet selv i hvilestilling. 
Struben kan også have nedsat bevægelighed fra side til side eller strubebruske kan være låst i forhold til hinanden. Disse afvigelser fra en afspændt strube i hvilestilling kan være årsag til f.eks. en manglende dybde, en låst højde eller problemer med skiftet fra stemmens bund til top.
 
Strubemassage har været praktiseret af sangpædagoger igennem mange generationer. 
Anne Rosing har igennem flere år skabt en systematisk og progressivt ordnet undervisning i stubemassage, som er et meget effektivt supplement til alle former for sangteknik. Ved hjælp af massage og stræk af spændt muskulatur, som påvirker strubens arbejdsbetingelser, får sangteknikken sit ideelle fundament. 

Du får også gode redskaber til at behandle spændinger i bl.a. nakke, kæbe, svælgsnørere og tungerod - til dig selv og til dine elever.Program
1. dag: Indføring i strubens anatomi og fysiologi samt øvelser.

2. dag: Diagnosticering og behandling: Hvordan er strubestillingen, har strubebruskene fri bevægelighed, og hvordan er deres indbyrdes relation. Efterfølgende lærer du at behandle spændte muskler vha. strubemassage og stræk. 

3. dag: Strubemassage og massagens effekt på sangstemmen.
 
Der udstedes et bevis for gennemført undervisning.


Tid
Fredag d. 13. september 2024 kl. 16.00-19.30
Lørdag d. 14. og søndag d. 15. september 2024 kl. 10.00-16.00
 

Sted
Anne Rosing Instituttet, Njalsgade 21F, 7. sal, 2300 København S

Pris
4.850 kr. 
Vi sender efter tilmeldingen en faktura, som er til betaling indenfor 7 dage.
 

Information
For spørgsmål vedrørende undervisningen er du velkommen til at kontakte os på info@annerosing.dk eller tlf.: 25 94 95 99.
 
Begrænset deltagerantal. 

Ret til ændringer forbeholdes.

 Kursus i strubemassage

bottom of page